ONLINE DONATIES EN GIFTEN

Werkt zeer eenvoudig via website en/of smartphone
Meerdere collecte doelen in één transactie

Diverse betaalmogelijkheden beschikbaar

Wat is ValinsoDonate?

ValinsoDonate is een gebruiksvriendelijk systeem om donaties en giften te ontvangen. Het kan gebruikt worden om online te collecteren of om iemand voor een goed doel te laten doneren. Als inzamelaar ontvangt u een QR-code of link voor op de website. Deze linkt door naar de doneerpagina. Er kan zelfs voor meerdere doelen worden gedoneerd in één transactie. ValinsoDonate biedt meerdere pakketten aan voor het afnemen van dit makkelijk te gebruiken systeem.

Hoe werkt ValinsoDonate?

QR-codes
Met het ValinsoDonate systeem kunt u een verschillend aantal QR-codes afnemen. Deze QR-codes kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor een wekelijkse collecte van een kerkdienst of sportclub-actie. Wilt u meerdere collectes of acties gelijktijdig laten plaatsvinden, dan kunt u meerdere QR-codes afnemen. QR-codes zijn zowel op een (actie)website te plaatsen als op andere middelen. Denk daarbij o.a. aan flyers, sport of kerkbladen. Als collectes of acties niet samenlopen dan kunnen de QR-codes worden hergebruikt.

Betaalmethodes
ValinsoDonate maakt gebruik van verschillende betaalmethodes. Op de doneerpagina kan de donateur per collectedoel van de betreffende week een bedrag instellen en overmaken. Dit kan door middel van twee betaalmethoden, te weten Payconiq en iDEAL, waarbij de eerst genoemde lagere transactiekosten heeft. Binnenkort kan er ook met ApplePay en Paypal betaald worden. De gedoneerde bedragen worden overgemaakt naar de rekening van de betreffende instantie, met een specificatie van hoeveel er voor elk collectedoel is gegeven.

Valinso Donate is verkrijgbaar in verschillende pakketten

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Beschikbare betaalmethodes

Neem contact met ons op

U heeft uw naam niet ingevuld.
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld.
Invalid Input
Invalid Input
Dit is niet aangevinkt

Uithof 5
4261 LN Wijk en Aalburg
The Netherlands
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
phone: +31 85 225 02 05‬